liza---traen.reismee.nl

donderdag.

Aaaah c'est déjà jeudi... ça va trop vite!! 

Met het schooltje dat we gisteren bezochten wers afgesproken dat we vandaag langs zouden gaan om foto's te nemen. Ik wou graag een klasfoto trekken; statig en serieus... maar hoe doe je dat als er een paar honderd kinderen ook op de foto willen?! Gelukkig was Andy (de digitale fotograaf) er om te helpen!

De kleuterklas had een grote aaibaarheidsfactor. In koor heetten ze ons welkom. Op de speelplaats lopen kinderen, kippen, geiten en varkens door elkaar.

Na de middag stond een bezoek naar de toeristische site op het programma. Ondergrondse gangen waar vroeger ijzer werd gedolven. Daarn waren we uitgenodigd bij een medewerkster van de burgemeester om daar te gaan eten. Door het steeds uitvallen van de electriciteit besloten we om buiten te eten. We waren allemaal op ons goede, maar tot zover werkt ons maag-darmstelsel nog naar behoren...

Om de dag af te sluiten gingen we naar een mis. De zaal was propvol, kinderen sliepen op de grond en de energie spoot ervan af! Vanaf het moment dat ze een noot muziek horen beginnen ze te zingen en dansen. Niet normaal! 

Het was een lange dag. Ik ben moe maar voldaan!

Reacties

Reacties

De collega's

Dag Liza!!
Blijkbaar stel je het daar heel goed! Zoveel leuke ervaringen!! Leuk! We volgen alles op de voet hoor! En we kijken er naar uit om je hier terug te hebben want we missen je echt héééél hard!! (blèèt blèèt...)
De collega's van 1

luctraen@live.be

Dag Liza ,een weekje is kort hee :je wil er waarschijnlijk nog niet aan denken :gewoon profiteren v/h resterende!Heb weer nieuws te vertellen in Jabbeke tot morgen Papa

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!